TIKLA ARA

Hız Sınırı - Terminal Velocity

Paraşütle atlama eğitmeni Ditch'in yeni müşterisi genç Chris Morrow'dur. Chris'in gerçek kimliği ve aklındaki planlar Ditch'in kendisini Rus Casusların cirit attığı tehlikeli bir oparasyonun tam merkezinde bulmasına yol açar.


Hız Sınırı - Terminal Velocity  filmini Digiturk Moviemax Speed kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Hız Sınırı - Terminal Velocity

Hız Sınırı - Terminal Velocity izle

İlk Gösterim tarihi: Hız Sınırı - Terminal Velocity filmini  27 Salı 22:00 Digiturk  Moviemax Speed kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Hız Sınırı - Terminal Velocity

1994 - ABD Tür : Aksiyon , Gerilim , Gizem türündeki Asla Pes Etme - All is Lost filmin yönetmenliğini Deran Sarafian yaptığı Oyuncuların Charlie Sheen , James Gandolfini , Nastassja Kinski , Brooke Langton , Cathryn De Prume'ten oluşmaktadır.

Paraşütle atlama eğitmeni Ditch'in (Charli Sheen) yeni müşterisi genç Chris Morrow'dur (Nastassja Kinski). Chris'in gerçek kimliği ve aklındaki planlar Ditch'in kendisini Rus Casusların cirit attığı tehlikeli bir oparasyonun tam merkezinde bulmasına yol açar.Ekranların sansasyonel oyuncusu Charlie Sheen bu yüksekten uçan, ölüme kafa tutan macera, aksiyon ve gerilim filmde başrolde. Skydiving eğitmeni Ditch Brodie (Sheen), seksi, gizemli öğrencisi (Nastassia Kinski) tarafından, uluslararası bir casusluk ve entrikalar dünyasına fırlatılır. Bu kız normal koşullarda bir paraşüt atlayışında yaptığı dalışla ölmüş olmalıdır. Ditch kendini aniden Rus mafyasıyla ürpertici bir kedi fare kovalamacısı ve çarpışması içinde bulur.

Resimler

Hız Sınırı - Terminal Velocity izle

 

Hız Sınırı - Terminal Velocity izle

 

 Fragman İzle








Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: moviemax speed, terminal velocity konusu, digiturk 2015 filmleri, terminal velocity izle, hız sınırı izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.