TIKLA ARA

Zor Saatler

1952'de Amerika'nın Doğu kıyısındaki fırtınadan dolayı, bir petrol gemisini ortadan ikiye ayırır. Yolcular, hayatta kalabilmek için hem fırtınayla, hem de birbirleriyle mücadele etmektedir.


Zor Saatler izle


2016 - ABD, Aksiyon, Drama, Tarihsel türündeki Zor Saatler filminin yönetmenliğini Craig Gillespie yapıyor. Oyuncuları Ben Foster, Casey Affleck, Chris Pine'den oluşmaktadır.

Zor Saatler, sahil güvenlik tarihinde en büyük gemi kurtarma operasyonunu konu alan heyecan ve macera dolu gerçek bir hikâyeden uyarlama. 18 Şubat 1952'de İngiltere'nin doğu kıyılarını yerle bir eden, yoluna çıkan bütün gemileri parçalayan fırtına, Boston'a bağlı SS Pendleton T-2 petrol tankerini ikiye ayırır. 30 kişilik mürettebatı bulunan gemi hızla sulara gömülmeye başlar. Korku ve panik halindeki ekibi geminin mürettebat yetkisi olan mühendis Ray Sybert kontrol altına almaya karar verir. Ülkenin Doğu kıyısına vuran şiddetli fırtınaya mürettebatı ile karşı durur.

Bu sırada bu büyük yıkımın haberi Chatham, Massachusetts'ta bulunan Amerikan Sahil Güvenlik ofisine ulaşır. Sahil Güvenlik yetkilisi Daniel Cluff, batmakta olan gemiyi kurtarmaları için bir ekibi görevlendirir. Zorlu koşullara rağmen kaptan Bernie Webber ve komutasındaki 4 sahil yetkilisi yetersiz donanımı olan tahtadan yapılmış bir cankurtaran botuyla fırtınanın etkisiyle oluşan dev dalgalar rağmen yola çıkarlar. Bu sıradan bir hayat kurtarma operasyonu değildir, onları hayatlarının en büyük sınavı beklemektedir.

Ben Foster 29 Ekim 1980, Boston, Massachusetts, ABD'de doğmştur. ABD'li aktör. Foster X-Men: The Last Stand (2006) filminde Warren Worthington III / Melek rolüyle ve 3:10 Treni (2007) filminde Charlie Prince rolüyle bilinir.

Caleb Casey Affleck  doğumu 12 Ağustos 1975 olan ABD'li oyuncu. Aktör Ben Affleck'in kardeşidir. 2007 yılında Brad Pitt'in Jesse James rolünde yer aldığı The Assassination of Jesse James by the Coward Robert Ford filminde Robert Ford'u canlandırmıştır. Bu filmdeki rolü ile Satellite Ödülleri'ne, Altın Küre'ye  ve Oscar'a En İyi Yardımcı Aktör dalında aday gösterilmiştir. Aynı yıl Ben Affleck'in yönettiği Gone Baby Gone filminde başrolde oynamıştır.

Christopher Whitelaw Pine 26 Ağustos 1980-, Los Angeles doğmuş olan Amerikalı oyuncu. Pine'nin ilk profesonel rolü 2003 yılında ER,The Guardian ve aynı yılda çekilen CSI:Miami adlı diziyle başlamıştır.2004 yılında Why Germany adlı kısa film ve The Princess Diaries 2: Royal Engagement'ta oynadı.The Princess Diaries 2: Royal Engagement'taki partneri ise Anne Hathaway ile oynamıştır.Film ağustos 2004'te vizyona girdi.2005'te Six Feet Under adlı dizinin Extreme adlı bölümünde Genç Sam'i oynamıştır.Bu dizinin yanı sıra kısa bir film olan The Bulls'tada görüldü. 2006 yılında romantik komedi olan Just My Luck'ta oynadı ve film vizyona 12 Mayıs 2006'da vizyona girdi.2007 Mayıs ayında Star Trek filmindeki James T. Kirk'i oynamak için anlaştı.2009'da Star Trek'teki performansıyla göz doldurdu.2010 yılında Unstoppable filminde başarılı bir oyun sergiledi.Ayrıca Quantum Quest: A Cassini Space Odyssey filminde Dave karakterinin seslendirmesini yaptı. 2012'de This Means War'da FDR Foster rölünde oynadı ve oyunculuğu herkes tarafından yeniden tebrik edildi.

Resimler

Zor Saatler izle

Zor Saatler izle

Fragman İzle



Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: bein movies premier, zor saatler izle, zor saatler konusu, the finest hours izle, moviemax premier hd izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.