TIKLA ARA

Unforgettable

Carrie Wills'in sıra dışı bir yeteneği vardır. Eski polis olan Wills, Hyperthymesia' sendromu geçirmiştir. Bu hastalık tablosu gizemli Wills'ın hafızasını kusursuz kılmaktadır.


Unforgettable dizisini Digiturk beIN SERIES Vice kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Unforgettable izle


Hayatının sonuna kadar aklından çıkmayacaktır çoğu şey. Hayal kırıklıkları ve hayatına dair en ufak şeyler dahi hafızasına kazınmış kalacaktır. Kahramanımızın sıra dışı yeteneği vardır fakat bir şeyi asla hatırlayamamaktadır. O da Wills'ın kız kardeşi. Wills'ın kız kardeşi öldürülmüştür ve Wills cinayete dair hiçbir şey hatırlayamamaktadır. Artık çok yorulmuş olan Will's yaşadıklarını geride bırakmayı ve önüne bakmayı planlar ancak tam da bu sıralarda eski erkek arkadaşı karşısına çıkar. Wills'e bir cinayet vakasının çözülmesi teklif edilir ve böylelikle tekrardan polislerin arasında bulur kendisini. Üstelik eski sevgilisi Al Burns'ün ekibindedir. Wills kendisini bir yandan garip hissediyor olsa da bir yandan da iyi hissetmektedir. Wills aynı zamanda kız kardeşinin cinayet perdelerini aralamak içinde kolları sıvamıştır.

Resimler

Unforgettable izle

Unforgettable izle



Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: bein series vice, unforgettable izle, unforgettable fragman, unforgettable konusu, digiturk 2017 izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.