TIKLA ARA

Kral İçin Hologram - A Hologram for the King

Elinde hiç bir şeyi kalmamış bir adam yeniden çıkış yapabilmek, henüz prejesi tamamlanmamış kompleksinin yapımını üstlenmek ister.


Kral İçin Hologram - A Hologram for the King filmini SALON 1 kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Kral İçin Hologram - A Hologram for the King

Kral İçin Hologram - A Hologram for the King izle

İlk Gösterim tarihi: Kral İçin Hologram - A Hologram for the King filmini 15 Temmuz 2016 Cuma 14:30 tarihinde Digiturk SALON 1 kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Kral İçin Hologram - A Hologram for the King

2016 - ABD, Almanya Dram Kral İçin Hologram - A Hologram for the King filmin yönetmenliğini Tom Tykwer yaptığı. Oyuncuların Tom Hanks, Alexander Black, Sarita Choudhury, Sidse Babett Knudsen, Ben Whishaw'ten oluşmaktadır.


Alan Clay (Tom Hanks) elindeki her şeyi kaybetmiş bir işadamıdır. Yeniden çıkış yapabilmek, henüz inşaatı başlamamış teknoloji kompleksinin yapımını üstlenebilmek için yanındaki genç arkadaşlarıyla birlikte Suudi Arabistan'a gider. Alıştığından bambaşka bir dünya ve kültürle yüz yüze gelen Clay, içinde bulunduğu duruma uyum sağlamaya ve bir çıkış yolu bulmaya çalışacaktır. Öte yandan Çinliler'in de aynı işi yapmaya talip olması, işini zorlaştıracaktır.

Thomas Jeffery Hanks
, Amerikalı aktör. 1990'lı ve 2000'li yılların en başarılı aktörlerinden biri olan, her türdeki filmlerdeki başarısını ispat etmiş olan Hanks, 2 Oscar ödülünün yanında birçok başka ödülün sahibi olmuştur.1956'da Concord, California'da doğan Hanks'in annesi Janet Marylyn bir hastanede çalışıyordu, babası Amos Mefford Hanks ise aşçıydı. Sandra ve Larry adlı 2 büyük kardeşi, Jim adlı bir küçük kardeşi vardır, Jim de kendisi gibi oyuncu olmuştur.

Alexander James Black, Amerikalı aktör. Kral İçin Hologram filminde Yusuf karakterini canlandırmıştır.

Ben Whishaw
(d. 14 Ekim 1980) İngiliz tiyatro ve sinema oyuncusu. Whishaw, tiyatroda sergilediği Hamlet performansı ve Perfume: The Story of a Murderer filmindeki Jean-Baptiste Grenouille karakteri ile bilinmektedir.Bedfordshire kentinde büyüyen aktör, ikiz kardeşi James ile birlikte Bancroft Oyuncuları Gençlik Tiyatrosuna katıldı. Bir çok başarılı tiyatro oyunundan sonra 2004 yılında Trevor Nunn'ın Hamlet oyununda Hamlet rolüne seçildi, bu rolü oynayan en genç oyuncu oldu.

Resimler

Kral İçin Hologram - A Hologram for the King izle

Kral İçin Hologram - A Hologram for the King izle

Fragman İzle



Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: bein box office, a hologram for the king konusu, digiturk 2017 izle, a hologram for the king izle, kral İçin hologram izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.