TIKLA ARA

Kod Adı: U.N.C.L.E. - The Man from U.N.C.L.E.

Guy Ritchie'nin yönetmen koltuğunda oturduğu casusluk filmi 1960'lı yıllarda Soğuk Savaş döneminde geçiyor.


Kod Adı: U.N.C.L.E. - The Man from U.N.C.L.E. filmini Moviemax Premier HDkanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Kod Adı: U.N.C.L.E. - The Man from U.N.C.L.E.

Kod Adı: U.N.C.L.E. - The Man from U.N.C.L.E. izle

İlk Gösterim tarihi: Kod Adı: U.N.C.L.E. - The Man from U.N.C.L.E. filmini  12:16 - 14:00 20 Temmuz 2016 Çarşamba tarihinde Digiturk Moviemax Premier HD kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Kod Adı: U.N.C.L.E. - The Man from U.N.C.L.E.

2015 - ABD Aksiyon, Komedi, Macera Kod Adı: U.N.C.L.E. - The Man from U.N.C.L.E. filmin yönetmenliğini Guy Ritchie yaptığı. Oyuncuların Henry Cavill, Armie Hammer, Alicia Vikander, Elizabeth Debicki, Luca Calvani'ten oluşmaktadır.

1960'lı yıllarda geçen ajan hikayesinde Solo ve Kuryakin adlı 2 ajanın aksiyon dolu takip öyküsü anlatılıyor. CIA ajanı Napoleon Solo ve KGB ajanı İlya Kuryakin, soğuk savaş yıllarının gergin ortamında nükleer silahlar geliştirerek bütün dünyayı tehdit eden bir suç örgütüne karşı güçlerini birleştirirler. İlk başta birbirinden çok hoşlanmayan ikilinin örgütün içine sızabilmek için tek şansı, oldukça önemli işler yaptıktan sonra ortadan kaybolan bir Alman bilim adamının kızı olan Gaby'dir.

Armand Douglas
, bilinen adıyla Armie Hammer, ABD'li oyuncu.2010 yapımı Sosyal Ağ'daki (The Social Network) Winklevoss ikizleri ve 2013 yapımı Maskeli Süvari'deki (The Lone Ranger) kovboy John Reid rolleriyle ün kazanmıştır.

Alicia Amanda Vikander
, İsveçli aktris.1988'de Göteborg'da doğan Vikander'in babası Svante psikiyatr, annesi Maria ise tiyatrocuydu. 2 aylıkken annesiyle babasının ayrılmasında sonra tekrar evlenmeyen annesiyle büyüdü. Babasının sonraki ilişkisinden doğan 5 üvey kardeşi bulunmaktadır.

Henry Cavill
6 Mayıs 1983 İngiltere doğumlu Henry Cavill Stardust, Tristan Katkıda Bulunduğu Son 8 Yapım Sand Castle (2016) Batman v Superman: Adaletin Şafağı (2016) Kod Adı: U.N.C.L.E. (2015) Gizli Hedef (2012) The Tudors (2010) The Tudors (2009) Kim Kiminle Nerede? (2009) Kanlı Deney (2009)

Resimler

Kod Adı: U.N.C.L.E. - The Man from U.N.C.L.E. izle

Kod Adı: U.N.C.L.E. - The Man from U.N.C.L.E. izle

Fragman İzle



Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: bein movies premier , the man from u.n.c.l.e. izle, digiturk 2017 izle, the man from u.n.c.l.e. konusu, kod adı: u.n.c.l.e. izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.