TIKLA ARA

Güneşte Kaybolmuş - Lost in the Sun

John eski bir kaçakçıdır ama zaman geçtikçe artık yetersiz kaldığını anlayacak ve öksüz bir çocuğu yanına alacaktır.


Güneşte Kaybolmuş - Lost in the Sun filmini Moviemax Action HD  kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Güneşte Kaybolmuş - Lost in the Sun

Güneşte Kaybolmuş - Lost in the Sun izle

İlk Gösterim tarihi: Güneşte Kaybolmuş - Lost in the Sun filmini 12.5.2016 tarihinde Digiturk Moviemax Action HD kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Güneşte Kaybolmuş - Lost in the Sun

2015 - ABD Aksiyon, Dram, Gerilim  Güneşte Kaybolmuş - Lost in the Sun filmin yönetmenliğini Trey Nelson yaptığı Oyuncuların Josh Duhamel, Lynn Collins, Emma Fuhrmann, Mylinda Royer, Deborah Abbott'ten oluşmaktadır.

John alanında uzman bir sahtekardır. Zaman geçtikçe artık yetersiz kaldığını anlayacak ve yetim bir genci yanına alacaktır. Bir dizi soyguna çocuğu da dahil eden John ilerleyen zaman diliminde gerçek anlamda onu sahiplenmeye başlayacaktır.

Joshua David Duhamel
, ABD'li sinema ve televizyon oyuncusu, eski model. Transformers film serisindeki William Lennox rolüyle ün kazanmıştır.1972'de Minot, Kuzey Dakota'da doğan aktörün babası Larry reklamcı, annesi Bonnie L. Kemper ise masaj terapistiydi. Ashlee, Mckenzee ve Kassidy adında 3 kız kardeşi vardı. Liseden sonra dişçi olmak için Minot Üniversitesi'ne başladı, ancak okulu bitirmesine çok kısa süre kala okulu bıraktı. California'ya taşındı ve modellik yapmaya başladı.

Lynn Collins
2004 yılında Shakespeare adlı oyunda rol almıştır. Son olarak Kayla Silverfox karakteriyle X-Men Wolverine'da rol almıştır.

Mayte Michelle Rodriguez
, 12 Temmuz 1978'de Porto Riko'lu Rafael Rodriguez ve Dominik Cumhuriyeti asıllı Carmen Milady Pared'in kızı olarak Bexar County, Texas'ta dünyaya geldi. 8 Yaşındayken anne ve babası boşanan Rodriguez, annesiyle birlikte Dominik Cumhuriyeti'ne yerleşti ve dindar bir kadın olan anneannesi tarafından Yehova Şahidi olarak yetiştirildi. 3 sene sonra Porto Riko'ya ardından da New Jersey'e yerleştiler ve 6 okuldan atıldıktan sonra 17 yaşında liseyi terk eden Rodriguez, daha sonra Lise mezunu sayılmasını sağlayan GED sınavına girdi ve başarılı oldu.
Oyuncu olmak isteyen Rodriguez, düşük bütçeli film Girlfightın oyuncu s

Michael Pena
13 Ocak 1976, Chicago doğumlu olan Michael Pena; Crash, Dünya Ticaret Merkezi,Arslanı Kuzulara gibi filmlerde rol almıştır. Özellikle Tetikçi'deki performansı,eleştirmenler tarafından büyük beğeni toplamıştır.

Resimler

Güneşte Kaybolmuş - Lost in the Sun izle

Güneşte Kaybolmuş - Lost in the Sun izle

Fragman İzle



Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: bein movies action , lost in the sun konusu, digiturk 2017 izle, lost in the sun izle, güneşte kaybolmuş izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.