TIKLA ARA

Düzgün Deeds - Good Deeds

Filmin senaryo yazarı ise Aimee Lagos'tur.Takvimine göre yaşayan bir iş adamı binadaki temizlikçi kadınla tanışınca kurallarını unutmaya başlar...


Düzgün Deeds - Good Deeds filmini Moviemax Comedy HD  kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Düzgün Deeds - Good Deeds

Düzgün Deeds - Good Deeds izle

İlk Gösterim tarihi: Düzgün Deeds - Good Deeds filmini 12.5.2016 01:05 - 02:48 tarihinde Digiturk Moviemax Comedy HD kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Düzgün Deeds - Good Deeds

2012 - ABD Komedi, Romantik Düzgün Deeds - Good Deeds filmin yönetmenliğini Tyler Perry yaptığı Oyuncuların Thandie Newton, Rebecca Romijn, Gabrielle Union, Jamie Kennedy, Eddie Cibrian'ten oluşmaktadır.

Eski bir bölge avukatı ve çocukları bir adam tarafından kaçırılırlar. Onları kaçıran adam, hapishaneden kaçmış biridir ve bir araba kazasının kurbanı gibi bir tavır takınarak rol yapmaktadır. Yönetmenliğini Sam Miller'ın yaptığı filmin oyuncu kadrosunda Taraji P. Henson, Idris Elba ve Mark Rhino Smith gibi isimler yer almaktadır. Filmin senaryo yazarı ise Aimee Lagos'tur.Takvimine göre yaşayan bir iş adamı binadaki temizlikçi kadınla tanışınca kurallarını unutmaya başlar...

Thandie Newton
, Zimbabwe kökenli İngiliz aktris.Black Men Dergisinde "Yılın en seksi 10 kadını"ndan biri seçildi (2000). İngiltere'de Penzance'de büyüdü. Genç yaşta hem oyunculuk hem de dans alanında kariyer yapmayı hedefliyordu, dansa başladı fakat sakatlandığı için dansı bıraktı daha sonra oyunculuk kariyerini Los Angelos'ta devam ettirmeye karar verdi fakat İngiliz aksanı nedeniyle iş bulmada zorluk çekti. Yeniden İngiltere'ye dönüp Cambridge'de Antropoloji okudu.

Gabrielle Monique Union
, Amerikalı aktris ve model. Gençlik Ateşi, Bad Boys 2 gibi filmlerde oynamıştır.1972'de Omaha, Nebraska'da doğdu. Gençlik yıllarında ailesiyle California'ya taişındı. Lisede basketbol, futbol ve atletizmle ilgilendi. Üniversite için önce Nebraska, sonra Cuesta Koleji'ne gitti, sonunda UCLA'den sosyoloji lisans derecesiyle mezun oldu. Son sınıfta bir yetenek ajansında staj yaptığı sırada keşfedildi ve okul masraflarına katkıda bulunması için modellik yapmaya başladı.

Eddie Cibrian
En iyi rolleri "Third Watch" Tv serisin'de "Jimmy Doherty" ve "Invasion" Tv serisin'de ise "Russell Varon" gibi rolleri ile tanınır.Rol Aldığı Filmler ve Diziler; Sunset Beach ,Bound by Honor,hird Watch ,Criminal Minds ,Northern Lights ,Invasion ,The Street Lawyer

Resimler

Düzgün Deeds - Good Deeds izle

Düzgün Deeds - Good Deeds izle

Fragman İzle



Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: bein movies comedy , good deeds konusu, digiturk 2017 izle, good deeds izle, düzgün deeds izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.