TIKLA ARA

Denizdeki Ateş

Avrupa'yı derinden sarsan mülteci krizi ve yaşanan büyük dramlar filmin konusunu oluşturuyor.


Köstebek izle


2016 - İtalya/Fransa, Belgesel türündeki Denizdeki Ateş filminin yönetmenliğini Gianfranco Rosi yapıyor. Oyuncuları Maria Costa, Samuele Pucillo'den oluşmaktadır.

Belgesel, Avrupa'da göçmen krizinin cephesi olan İtalya'daki Lampedusa Adası'ndaki yaşamı ele alır. İtalya'nın güney kıyısından 200 km uzaklıkta yer alan Lampedusa, son yıllarda Avrupa'da yeni bir hayatın hayalini kuran, Afrika ve Ortadoğu'dan gelen binlerce göçmenin umut limanıdır. Gianfranco Rosi bu Akdeniz adasında aylarını geçirerek oranın tarihini, kültürünü ve 6.000'lik yerleşik nüfusu olmasına rağmen haftalık yüzlerce göçmen alan bu bölgenin günlük gerçeklerini yakalar. Belgesel, on iki yaşındaki adanın yerlisi olan Samuel'e odaklanır. Deniz kültürüyle dolu olmasına rağmen Samuel, sapan ile avlanmayı ve karada vakit geçirmeyi sever.

 

Resimler

Köstebek izle

Köstebek izle

Fragman İzle



Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: digiturk 2016 izle, denizdeki ateş izle, denizdeki ateş konusu, fire at sea (fuocoammare) izle, bein movies festival,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.