TIKLA ARA

Danimarkalı Kız

Danimarkalı olan ressam Lili Elbe'nin değişik hayatını bu filmle beyaz perdeye taşınıyor.


Danimarkalı Kız izle


2015 - İngiltere,ABD,Belçika,Danimarka,Almanya, Biyografi, Drama, Romantik türündeki Danimarkalı Kız filminin yönetmenliğini Tom Hooper yapıyor. Oyuncuları Alicia Vikander, Amber Heard, Eddie Redmayne'den oluşmaktadır.

1920'li yıllarda Danimarka'da ünlü bir ressam olan Einar Wegener (Eddie Redmayne) erkek olarak dünyaya gelip Gerda Wegener (Alicia Vikander) ile bir erkek olarak evlense de kendisini kadın gibi hissetmektedir. Kendisi gibi ressam olan eşi Gerda'ya bir gün kadın model olarak poz verdikten sonra karşı cinsten ikinci bir kişiliğe bürünmeye başlar. Bütün bu süreç, Wegener'in tarihte bilinen ilk cinsiyet değiştirme ameliyatlarından birinin objesi olmasına dek sürecek, ikilinin hem özel, hem de profesyonel hayatlarını geri dönülmez bir şekilde değiştirecektir.

Alicia Amanda Vikander 3 Ekim 1988 doğumlu olan İsveçli oyuncu, yapımcı ve dansçı. Gothenburg'da doğup büyüdü. Profesyonel kariyerine İsveç kısa filmlerinde ve dizilerinde gözükerek başladı, ilk tanındığı rolüyse drama dizisi Andra Avenyn (200810)'daki Josefin Björn-Tegebrandt kişiliğiydi.

Amber Laura Heard Depp, ABD'li aktris ve manken. 22 Nisan 1986 yılında Austin, Texas'ta dünyaya gelmiştir. Amber, küçük yaşlarda St. Michael Katolik Akademisinden Hollywood kariyeri için ayrılmıştır. Küçük yaşlardayken okul tiyatrosunda çeşitli rollerde oynayan Amber, 16 yaşındayken en iyi arkadaşını trafik kazasında kaybedince, katolikliği kim takar benzeri bir sözüyle Ateist olduğunu ima etti. Onyedisinde okulu bırakıp kariyeri için New York'a gitti ve orada modelliğe başladı. Daha sonra Los Angeles'de oyunculuğa başladı. 2008 yılında Never Back Down filminde başrol oynamış ve film MTV ödülüne layık görülmüştür. 2006 yılında All the Boys Love Mandy Lane filminde Toronto Uluslararası Film Festivalinde yeralmıştır. Televizyondaki ilk rolü Hidden Palms adlı dizidir. 2008 yılunda Pineapple Express filmlerinde rol almıştır. 2009 yılında Üveybaba'da rol almıştı ve ayrıca Zombieland filmdinde de küçük bir rol almıştır. Daha sonra Amber The Joneses ve And Soon the Darkness (2010), John Carpenter'ın The Ward, yanı sıra Nicolas Cage ile Drive Angry, ve sonrasında ise Johnny Depp ile The Rum Diary (Tutku Günlükleri) filmlerinde rol almıştır. 2009 yılında Exterminator (İmha Takımı) adlı filmde Nicki rolünü üstlenmiştir. Ayrıca Maxim dergisinin en seksi 100 kadın yarışmasında 2. sırayı aldı.

Edward John David "Eddie" Redmayne 6 Ocak 1982 doğumlu olan, İngiliz oyuncu, model ve şarkıcı. Profesyonel oyunculuk ve sahne kariyerine 2000'lerin başında başlamış, ilk sinema tecrübesini 2006'da Like Minds filmi ile yaşamıştır.

Resimler

Danimarkalı Kız izle

Danimarkalı Kız izle

Fragman İzle



Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: bein movies premier, danimarkalı kız izle, danimarkalı kız konu, the danish girl izle, moviemax premier hd izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.