TIKLA ARA

Aman Tanrım 2 - Evan Almighty 2

Bu sefer seçilmiş kişi haberciliği bıraktıktan sonra siyasete atılan ve kongreye yeni seçilen Evan Baxter'dır.


Aman Tanrım 2 - Evan Almighty 2 filmini Moviemax Comedy HD kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Aman Tanrım 2 - Evan Almighty 2

Aman Tanrım 2 - Evan Almighty 2 izle

İlk Gösterim tarihi: Aman Tanrım 2 - Evan Almighty 2 filmini  26.7.2016 18:31 - 20:29 tarihinde Digiturk Moviemax Comedy HD kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Aman Tanrım 2 - Evan Almighty 2

2007 - ABD Aile, Fantastik, Komedi Aman Tanrım 2 - Evan Almighty 2 filmin yönetmenliğini Tom Shadyac yaptığı. Oyuncuların Morgan Freeman, Steve Carell, Jonah Hill, Lauren Graham, John Goodman'ten oluşmaktadır.

Tanrı'nın çok özel bir görev yüklediği yeni kişi bu kez, haberciliği bıraktıktan sonra siyasete atılan ve kongreye yeni seçilen Evan Baxter'dır. Geçmişini Buffalo'da bırakarak ailesini Virginia'ya taşımıştır. Ancak oradaki yeni yaşamında Tanrı'nın (Morgan Freeman) aniden karşısına çıkması ve Nuh'un gemisinin benzerini inşa etmesini buyurmasıyla hayatı bir anda altüst olur. Bu durum karşısında ailesinin de kafası karışmıştır. Evan gerçekten Tanrı'dan mesaj aldığı mesaj doğrultusunda mı hareket etmektedir? Yoksa sergilediği garip tutumlar, olağanüstü bir orta yaş krizinin ya da ruhsal bir sorununun göstergesi midir?

John Stephen Goodman
, Amerikalı aktör. Altın Küre ve Emmy ödülü sahibi olan John Goodman, daha çok yardımcı rollerde yer alsa da özellikle 1994 yapımı Taş Devri filmindeki Fred Çakmaktaş ve 1998 yapımı Büyük Lebowski'deki Walter rolleriyle akıllardadır.

Lauren Helen Graham
16 Mart 1967'de Honolulu, Hawaii'de doğdu. Annesiyle babası boşandığında henüz 5 yaşındaydı. Annesi müzik kariyeri için Avrupa'ya yola çıktığında babasıyla birlikte Fairfax, Virginia da yaşamaya başladı. 1981'de babası, üvey annesi Karen Graham ile evlendi. Lauren her zaman atları çok sevdi ve bir jokey olmayı istedi ama bu iş için fazla uzundu. Daha sonra oyunculuğu keşfetti.

Jonah Hill Feldstein
, Amerikalı aktör ve komedyen. Moneyball, Liseli Polisler ve Para Avcısı gibi filmlerdeki rolleriyle hatırlanmaktadır.
1983'te Los Angeles'ta doğan Hill'in annesi Sharon Lyn kostüm tasarımcısıydı, babası Richard Feldstein ise Guns 'N Roses grubunun turlarındaki harcamaların düzenlenmesinden sorumluydu. Jordan adında 6 yaş büyük bir ağabeyi vardır. New School Üniversitesi'nde Drama Eğitimi alan oyuncu, mezun olduktan sonra New York'taki bazı barlarda kendi yazdığı oyun ve gösterileri sahnelemeye başladı, burada kendine mütevazı bir hayran kitlesi edindi.

Steven John Carell
, Emmy adaylığı bulunan, Altın Küre ödülü sahibi Amerikalı komedyen ve aktör. Little Miss Sunshine filmi ile En İyi Oyuncu Kadrosu dalında Screen Actors Guild Awards / Screen Actors Guild Ödülü kazanmıştır. Ayrıca Evan Almighty filminde başrolde oynamıştır.

Morgan Freeman
İlk itibarlı filmi 1971'de çekilen Who Says I Can't Ride a Rainbow? olmasına rağmen, Amerikan mediası tarafından daha önceleri pembe dizi Another World ve daha sonraları çok daha önce ayrılması gerektiğini söylediği PBS'in çocuklar için çektiği The Electric Company'deki rolleri sayesinde tanındı. 1980 yılının ortalarının başlarında Freeman kendisine babacan karakteri kazandıran önemli sinema filmlerinde rol almaya başladı.

Resimler

Aman Tanrım 2 - Evan Almighty 2 izle

Aman Tanrım 2 - Evan Almighty 2 izle

Fragman İzle



Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: sinema tv, evan almighty 2 konusu, digiturk 2017 izle, evan almighty 2 izle, aman tanrım 2 izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.