TIKLA ARA

Zor Saatler - The Finest Hours

Büyük bir fırtına sonrası Gemiden geriye kalanlar çok kısa süre içinde batacaktır, ama mürettebatın son bir umudu vardır.


Zor Saatler - The Finest Hours filmini SALON 1 kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Zor Saatler - The Finest Hours

Zor Saatler - The Finest Hours izle

İlk Gösterim tarihi: Zor Saatler - The Finest Hours filmini 29 Temmuz 2016 Cuma 15:00 tarihinde Digiturk SALON 1 kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Zor Saatler - The Finest Hours

2016 - ABD Dram, Gerilim Zor Saatler - The Finest Hours filmin yönetmenliğini Craig Gillespie yaptığı. Oyuncuların Eric Bana, Chris Pine, Ben Foster, Kyle Gallner, Casey Affleck'ten oluşmaktadır.

1952'de Amerika'nın Doğu kıyısındaki müthiş fırtına, Cape Cod açıklarındaki bir petrol gemisini ortadan ikiye böler. Gemiden geriye kalanlar çok kısa süre içinde batacaktır, ama mürettebatın son bir umutla yaptığı yardım çağrısı Sahil Güvenlik ekibi tarafından dikkate alınır ve zorlu hava koşullarına rağmen bir sahil güvenlik teknesi kurtarma operasyonu düzenlemek üzere denize açılır. Bu esnada mürettebat, hayatta kalabilmek için hem fırtınayla, hem de birbirleriyle mücadele etmektedir.

Eric Banadinovich
, bilinen adıyla Eric Bana, Hırvat kökenli Avustralyalı aktör. 2003 yapımı Hulk filmindeki Bruce Banner ve 2004 yapımı Truva (Troy) filmindeki Hector rolüyle hatırlanmaktadır.Bana, 1968'de Melbourne'de doğdu. Babası bir nakliyat şirketinde çalışıyordu, annesi ise kuafördü. Mel Gibson'ın Mad Max filmiyle aktörlüğe merak sardı, ancak bu konuda herhangi bir eğitim almadı. Melbourne'de Castle Otelinde barmenlik yaparken, stand up gösterileri yapmaya başladı. 2000 yılında oynadığı Chopper filmindeki Chopper Read rolüyle tüm dikkatleri üzerine çekti.

Christopher Whitelaw Pine
, ABD'li sinema oyuncusu. Chris Pine Mayıs 2009'da gösterime giren Star Trek filminde Kaptan Kirk rolünü oynamıştır. Daha sonra filmin devamı olan Star Trek Into Darkness'da yer almıştır. 15'in üzeri filmde yer alan ünlü oyuncu including: The Princess Diaries 2: Royal Engagement (2004), Just My Luck (2006), Smokin' Aces (2007), Unstoppable (2010), This Means War (2012), ve Rise of the Guardians (2012) gibi filmlerde yer almıştır.

Ben Foster
ABD'Lİ AKTÖR.FOSTER X -Men The Last Stand (2006) FİLMİNDE WARREN WORTHİNGTON III MELEK ROLÜYLE VE 3:10 TRENİ (2007) FİLMİNDE CHARLİE PRİNCE ROLÜYLE BİLİNİR.

Kyle Gallner,
Amerikalı aktör. Veronica Mars dizisindeki Cassidy "Beaver" Casablancas rolüyle tanınmıştır.West Chester, Pennsylvania!da dünyaya gelen Gallner, 2000 yılından beri dizi dünyasındadır. Veronica Mars'ın yanında Smallville'de Bart Allen, CSI'da Reed Garrett gibi karakterleri canlandırdı. Jennifer's Body, The Nightmare on the Elm Street gibi filmlerde oynadı.

Resimler

Zor Saatler - The Finest Hours izle

Zor Saatler - The Finest Hours izle

Fragman İzle



Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: bein box office, the finest hours izle, digiturk 2017 izle, the finest hours konusu, zor saatler izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.