TIKLA ARA

Soğuk Dağ - Cold Mountain

Amerika'da artık savaş bitmiştir. Yaralı bir asker olan Inman, sevdiği kadın olan Sara'ya ulaşmak için elinden geleni yapar.


Soğuk Dağ - Cold Mountain filmini Moviemax Stars HDkanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Soğuk Dağ - Cold Mountain

Soğuk Dağ - Cold Mountain izle

İlk Gösterim tarihi: Soğuk Dağ - Cold Mountain filmini  26.7.2016 20:45 - 23:08 tarihinde Digiturk Moviemax Stars HD kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Soğuk Dağ - Cold Mountain

2003 - ABD, Romanya, İngiltere Dram, Romantik, Savaş Soğuk Dağ - Cold Mountain filmin yönetmenliğini Anthony Minghella yaptığı. Oyuncuların Natalie Portman, Jude Law, Nicole Kidman, Renée Zellweger, Cillian Murphy'ten oluşmaktadır.

Amerikan İç Savaşı sona erdiğinde, yaralı bir asker sevdiği kadına ulaşmak için yolculuğa başlar. Yaralı bir asker olan Inman, sevdiği kadın olan Sara'ya ulaşmak için oldukça uzun bir serüvene atılır. Inman, sevdiği kadın olan Ada'ya doğru yol alırken, Ada babasının çiftliğinde yeniden düzeni sağlamaya çalışmaktadır. Ada bu düzeni sağlamaya çalışırken savaş sonrası herşeyin değiştini görür. Ve kendisi her ne kadar istemese de bu yeni dünyayla ve düzeniyle yüzleşmek zorundadır


Cillian Murphy
İrlandalı film ve tiyatro oyuncusudur. BAFTA Yükselen Yıldız Ödülü'ne ve Altın Küre'ye aday gösterilmiştir. Başlangıc, Kara Şövalye ve Kara Şövalye Yükseliyor filmlerindeki rolleriyle ismini bir çıta üste çıkarmıştır.

Natalie Hershlag
, daha çok bilinen adıyla Natalie Portman, İsrail kökenli Amerikalı sinema oyuncusu. Leon filmindeki rolüyle tanınmış, 2010 yapımı Siyah Kuğu (Black Swan) filmindeki performansıyla en iyi kadın oyuncu dalında Oscar ve Altın Küre ödüllerinin sahibi olmuştur.

Jude Law
29 Aralık 1972'de Lonrda'da dünyaya gelmiştir. 12 yaşında Ulusal Gençlik Müzik Tiyatrosu'nda oyunculuğa başlamıştır. 17 yaşında Families isimli Tv şovunda tol almak üzere okulu tamamen bırakmıştır. 1992 yılında sahne kariyerine adım atmıştır. Londra sınırları içerisinde birçok oyunda rol almış ardından Broadway'e geçiş yapmıştır. Buradan sonra beyaz perdede bağımsız filmler de yer almıştır. İlk önemli filmi Ethan Hawke ve Uma Thurman ile rol aldığı Gattaca'dır. Ancak asıl ününe Yetenekli Bay Ripley filmindeki rolü ile ulaşmıştır. Şu an oyunculuğunun yanı sıra 'Natural Nylon' isimli prodüksiyon şirketinin ortağıdır.

Nicole Mary Kidman
olan ünlü sinema oyuncusu. 20-haziran 1967'de Honolulu, Hawaii, Amerika'da dünyaya geldi. Babası Anthony Kidman, biyokimyager ve klinik psikoloğu, annesi Janelle Kidman ise hemşire ve eğitmendi.Sanatçı doğduktan sonra hep beraber, babasının bir araştırması için Washington D.C.'ye giden aile, 3 yıl sonra asıl ülkeleri Avustralya'ya Sydney'e geri döndüler.

Renée Zellwege
r Babası Emil Eric Zellweger İsviçreli bir mühendis annesi Kjellfrid Iren Andreassen ise bir Norveç göçmeniydi. İlk eğitim yıllarını Katy'de geçirdi. Okulda ponpon kız (cheerleader), jimnastik ve drama klubünün faliyetlerine katıldı. Daha sonra Austin'deki Teksas Üniversitesine gitti. Kredisini tamamlamak amacı ile aldığı drama dersleri sonrası sahne hayatını sevmeye başladı. Üniversite yıllarında geçimini sağlamak amacı ile garsonluk yaptı.

Resimler

Soğuk Dağ - Cold Mountain izle

Soğuk Dağ - Cold Mountain izle

Fragman İzle



Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: bein movies stars , cold mountain konusu, digiturk 2017 izle, cold mountain izle, soğuk dağ izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.