TIKLA ARA

Saulun Oğlu - Saul Fia

Günün birinde yakılması için getirilen cesetlerden bir oğlan çocuğu cesedi çıkar ilginç olaylar bundan sonra başlar.


Saulun Oğlu - Saul Fia filmini SALON 2 kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Saulun Oğlu - Saul Fia

Saulun Oğlu - Saul Fia izle

İlk Gösterim tarihi: Saulun Oğlu - Saul Fia filmini 26 Mayıs 2016 Perşembe 10:00 tarihinde Digiturk SALON 2 kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Saulun Oğlu - Saul Fia

2015 - Macaristan Dram Saulun Oğlu - Saul Fia filmin yönetmenliğini Philippe de Chauveron yaptığı. Oyuncuların Sándor Zsótér, Christian Harting, Geza Röhrig, Todd Charmont'ten oluşmaktadır.

Auschwitz toplama kampında çalışmaya zorlanan Yahudiler'den (Sonderkommando) olan Saul, krematoryum bölümündedir. Günün birinde yakılması için getirilen cesetlerden bir oğlan çocuğu cesedini, doğru düzgün bir cenazeyle gömülebilmesi için alıkoyar. Bütün bu kargaşanın ortasında Saul cenazeyi gerçekleştirecek bir haham bulmak için çok tehlikeli bir maceraya atılır. Öte yandan diğer Yahudi arkadaşları, çok yakında kendilerinin de öldürüleceğini öğrendikleri andan itibaren isyan çıkarma planları yapmaya başlayacaktır.

Mary Elle Fanning
, 1998 doğumlu Amerikalı aktris.Conyers, Georgia'da doğmuştur. Bir başka ünlü oyuncu Dakota Fanning'in kardeşidir.Io (2016) A Storm in the Stars (2016) Ballerina (2016) 20th Century Women (2016) The Neon Demon (2016) About Ray (2015) Trumbo (2015) Low Down (2014)

John Turturro
1983'te, Eugene O'Neill Theatre Center'daki Oyun Yazarları Konferansı'nda, John Patrick Shanley'nin Danny and the Deep Blue Sea oyununda başrol oynadı. Ertesi yıl bir off-Broadway prodüksiyonunda tekrarladığı bu rolle Obie Ödülü kazandı. Turturro'nun Five Corners filmindeki performansını çok beğenen Spike Lee onu Do the Right Thingin kadrosuna aldı. Turturro'nun ünlü yönetmenle olan uzun işbirliği bu film ile başladı ve İki Kadın Arasında (1990), Orman Ateşi (1991), Clockers (1995), Girl 6 (1996), He Got Game (1998), Summer of Sam (1999) ve She Hate Me (2004) ile devam etti.

Shirley Henderson
Dunfermline, Fife, İskoçya'da orta sınıf bir ailede doğdu. Gençken yerel yerlerde şarkı söyledi ve oyunculuk yaptı."Opportunity Knocks" yetenek programında şarkı söyledikten ve daha birçok yeteneğinden sonra Londra'daki Guildhall School of Music and Drama okuluna kabul edildi. Daha sonra ona British TV deri drama serisi olan "Hamish Macbeth" de rol almasını sağlayacak England's National Theatre Company ile çalışmaya başladı.

Joshua David Duhamel
, ABD'li sinema ve televizyon oyuncusu, eski model. Transformers film serisindeki William Lennox rolüyle ün kazanmıştır.
1972'de Minot, Kuzey Dakota'da doğan aktörün babası Larry reklamcı, annesi Bonnie L. Kemper ise masaj terapistiydi. Ashlee, Mckenzee ve Kassidy adında 3 kız kardeşi vardı.

Amy Smart, arkadaşından
(Aktris Vinessa Shaw) esinlenerek 10 yıl boyunca bale eğitimi aldı ve 16 yaşında oyunculuk eğitimi almaya başladı. Fakat bir model olarak başlayan kariyerinde, İtalya, Fransa, Meksika ve Tahiti gibi ülkelerde çalıştı. 1999 yılında Smart, Varsity Blues adlı filmde popüler bir futbolcunun (James Van Der Beek) kız arkadaşını oynadı. Ayrıca Smart, Felicity serisinde Scott Foley karakterinin kız arkadaşını canlandırdı. Daha sonraları bir çok gençlik filminde daha izleyecilerle buluştu.

Catherine Kate Ann Bosworth
1983 Kaliforniya, ABD doğumlu bir kadın sinema sanatçısı. 1998 yılında oynadığı The Horse Whisperer'daki rolünün ardından 2002 yapımı Blue Crush filmindeki başrolüyle tanınan Bosworth, Superman Returns (Süpermen Dönüyor) filminde Lois Lane'i canlandırıyor..

Resimler

Saulun Oğlu - Saul Fia izle

Saulun Oğlu - Saul Fia izle

Fragman İzle



Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: bein box office 2, saul fia konusu, digiturk 2017 izle, saul fia izle, saulun oğlu izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.