TIKLA ARA

Kral İçin Hologram

Alan Clay elindeki her şeyi kaybetmiş bir işadamıdır. Yeniden çıkış yapabilmek Suudi Arabistan'a gider.


Kral İçin Hologram izle


2016 - İngiltere,Fransa,Almanya,ABD,Meksika, Komedi, Drama türündeki Kral İçin Hologram filminin yönetmenliğini Tom Tykwer yapıyor. Oyuncuları Alexander Black, Sarita Choudhury, Tom Hanks'dan oluşmaktadır.

Alan Clay, 54 yaşında Amerikalı bir işadamıdır. İşleri hiç de yolunda gitmemektedir ve iflasın eşiğine gelmiştir. Bu durumdan kurtulabilmek için Anthony, gençlerden oluşan bir takımla birlikte Suudi Arabistan'a gider. Anthony orada IT endüstrisi üzerine girişim fikirlerini paylaşmaya çalışır. Ama onun geleneksel düşünceleri artık yeterince karlı değildir. Kral Abdullah'a sunulmak üzere, geliştirdikleri yepyeni Amerikan IT teknolojisini tanıtmak üzere ekip bir araya gelmiştir. Bu teknoloji sayesinde şehri ekonominin merkezine dönüştürebileceklerdir. Kral Abdullah'ı gergin bir şekilde beklerken bir yandan da Suudi Arabistan'ın iklim koşullarına uyum sağlamaya çalışan ekibi bir sürpriz beklemektedir: Çinliler daha ucuza mal edilebilecek bir çözüm önermişlerdir. Ekibin bunu öğrenmesiyle rekabet başlamış olur.

Resimler

 Kral İçin Hologram izle

 Kral İçin Hologram izle

Fragman İzle



Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: bein movies premier hd, kral için hologram konusu, kral için hologram izle, a hologram for the king izle, digiturk 2017 izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.