TIKLA ARA

Karşınızda Peter Sellers - The Life and Death of Peter Sellers

Geoffrey Rush´a Altın Küre getiren bu biyografik film, usta aktör Peter Sellers´ınhayatına gerçekçi bir bakış atarken, yargılamaktan kaçınan bir tavır sergiliyor.


Karşınızda Peter Sellers - The Life and Death of Peter Sellers filmini Digiturk Moviemax Stars HD kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Karşınızda Peter Sellers - The Life and Death of Peter Sellers

Karşınızda Peter Sellers - The Life and Death of Peter Sellers izle

İlk Gösterim tarihi: Karşınızda Peter Sellers - The Life and Death of Peter Sellers filmini 11.4.2014 02:05 - 04:06 16:00  Digiturk  Moviemax Stars HD kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Karşınızda Peter Sellers - The Life and Death of Peter Sellers

2005 - ABD , İngiltere Tür : Dram türündeki Karşınızda Peter Sellers - The Life and Death of Peter Sellers filmin yönetmenliğini Stephen Hopkins yaptığı Oyuncuların Charlize Theron , Geoffrey Rush , Heidi Klum , Stanley Tucci , Emily Watson 'ten oluşmaktadır.

Karizmatik, İngiliz komedyen Peter Sellers'ın yaşam serüveni, Peter Sellers ile ilgili bilip bilmediğiniz pek çok şeyi anlatıyor: BBC radyoculuğundan yeterince iyi olmayan fiziğiyle kendini kabul ettirmeyi başardığı TV dünyasına geçişi ve yine o fiziğiyle ekranın önünde yer alan milyonları kahkahaya boğması, annesi ile olan özel ilişkisi, çocukları, Sophia Loren ile başlayan kadın hayranlığı, kariyer ve kaderinin aslında bir falcının elinde dönmesi, Stanley Kubrick ile yaptığı Dr. Strangelove ve hepimizin hafızasına yerleşmiş Dedektif Clouseau tiplemesiyle Pembe Panter serüveni... Bu 'film içinde film' hikâyesi, oynadığı karakterlerin mi hayatını etkilediği, yoksa kendisinin mi bu karakterleri Peter Sellers'laştırdığı belirsizliğini sonuna kadar koruyan; The Party, Dr. Strangelove ve Pembe Panter gibi filmlerin içinden geçerek anlatılıyor.

Charlize Theron Güney Afrika'nın Benoni şehrinde doğdu. Annesi Gerda Alman, babası Charles Theron ise Fransız asıllıdır. Annesi ve babası bir yol yapım şirketi işletiyordu. Theron 15 yaşında iken annesi bir tartışma sırasında babasını vurdu ve Theron'un babası hayatını kaybetti. Annesi kendini savunduğu gerekçesiyle ceza almadı. 6 yaşında bale dersleri almaya 16 yaşında modellik yapmaya başladı. Ancak bir süre sonra dizinden sakatlandı ve profesyonel olamadan balerinliğe noktayı koydu. Daha sonra modelliği bıraktı ve oyuncu olmaya karar verdi.2001 yılından bu yana Stuart Townsend ile birliktedir.

Geoffrey Rush (d. 6 Haziran 1951) Avustralya'lı aktör.Queensland'ın Toowoomba kasabasında, Roy ve Merle Rush'ın oğlu olarak dünyaya geldi. Aktörlük kariyerine Brisbane'de bulunan Queensland Tiyatro Ortaklığı'nda başladı. Queensland Üniversitesi'nin sanat bölümünü bitirdi. Üniversitede geçirdiği öğrencilik döneminde Mel Gibson ile aynı odayı paylaştı.

Resimler

Karşınızda Peter Sellers - The Life and Death of Peter Sellers izle

 

Karşınızda Peter Sellers - The Life and Death of Peter Sellers izle

 

 Fragman İzle








Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: moviemax stars hd, the life and death of peter sellers konusu, digiturk 2014 filmleri, the life and death of peter sellers izle, karşınızda peter sellers izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.