TIKLA ARA

İdris Elba: Dövüşçü

Ödüllü oyuncu İdris Elba birbirinden farklı rollerde yer almıştır. Bu dizide İdris Elba'nın profesyonel dövüşçü olma yolundaki maceraları anlatılmaktadır.


İdris Elba: Dövüşçü dizisini Digiturk Discovery Channel kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

İdris Elba: Dövüşçü izle


İdris Elba şu zamana kadar birbirinden oldukça farklı rollerde yer almıştır. Fakat daha öncekilere benzemeyen bu yapı sizleri oldukça heyecanlandıracaktır. İzleyeceğimiz her sahnesinin gerçek olduğu bu yapım da İdris Elba deneyimleri oldukça fazla olan bir kickboksçu ile maç yapar, ruhsal, fiziksel zorluklardan geçer. Dizi İngiltere, Japonya, Küba, Güney Afrika ve Tayland da gerçek mekanlar da çekilmektedir. Elba bu yapıda korkunun ve acının üstesinden gelmek için kendini oldukça zorlar. Elba gençlik zamanlarında kickbox ile fazlasıyla ilgilenmiş fakat profesyonel maçlarda bulunmamıştır. Ülkeleri dolaşır ve eski dünya şampiyonlarından eğitim alarak başarısını üst seviyelere çıkartır.

Resimler

İdris Elba: Dövüşçü izle

İdris Elba: Dövüşçü izle

Fragman İzle



Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: discovery channel, İdris elba: dövüşçü konusu, İdris elba: dövüşçü fragmanı, İdris elba: dövüşçü izle, digiturk 2017 izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.