TIKLA ARA

Bekar Yaşam Kılavuzu - How to Be Single

Alice çok sevdiği erkek arkadaşından ayrılır üzüntüsünü atlatabilmek için yakın arkadaşları Robin, Lucy ve Meg ile zaman geçirdikçe bekar olmanın güzel olduğunu fark eder.


Bekar Yaşam Kılavuzu - How to Be Single filmini SALON 1 kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Bekar Yaşam Kılavuzu - How to Be Single

Bekar Yaşam Kılavuzu - How to Be Single izle

İlk Gösterim tarihi: Bekar Yaşam Kılavuzu - How to Be Single filmini 12:15 - 14:00 / 18 Temmuz 2016 Pazartesi tarihinde Digiturk SALON 1 kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Bekar Yaşam Kılavuzu - How to Be Single

2016 - ABD Komedi, Romantik Bekar Yaşam Kılavuzu - How to Be Single filmin yönetmenliğini Christian Ditter yaptığı. Oyuncuların Dakota Johnson, Rebel Wilson, Leslie Mann, Alison Brie, Damon Wayans'ten oluşmaktadır.

New York'ta yaşayan Alice (Dakota Johnson) sevgilisinden ayrılmanın üzüntüsünü atlatabilmek için yakın arkadaşları Robin, Lucy ve Meg ile zaman geçirdikçe bekar olmanın incelikleri ve güzellikleri hakkında daha önce hiç bilmediği şeyleri öğrenmeye başlayacaktır.

Dakota Mayi Johnson
, Amerikalı model ve aktiris. Fox kanalının sitcomlarından birisi olan Ben and Kate'deki rolüyle tanınmıştır. Aktör Don Johnson ve aktiris Melanie Griffith'ın kızıdır.2015'te rol aldığı Grinin Elli Tonu filmindeki Anastasia rolü dünya çapında büyük şöhrete erişti. Daha sonra Bekar Yaşam Kılavuzu ve Sen Benimsin gibi filmlerde başrol oynadı.

Rebel Wilson,
senarist ve yönetmen Judd Apatow ile evli,Iris ve Maude adında iki çocuğu var.Apatow'la yönetmenliğini kendisinin yaptığı The Cable Guy (1996) adlı filmde tanıştı.Mann'in kızları Knocked Up adlı filme kendi kızları rolünde oynadı.Apatow'un yönettiği başka bir film olan Funny People 'da da kızları rolünde oynadılar.

Alison Brie Schermerhorn
, ABD'li aktris. Mad Men dizisindeki Annie Edison ve Community dizisindeki Trudy Campbell rolleriyle hatırlanmaktadır.Brie, Pasadena, Kaliforniya'da doğdu. Annesi Joanne kar amacı gütmeyen bir kurumda çalışıyordu, babası Charles Terry ise müzisyendi. Brie küçükken anne ve babası ayrıldı. 2005'te California Institute of the Arts'tan tiyatro dalında mezun oldu. Oyunculuğa başlamadan önce doğum günlerinde ve çeşitli organizasyonlarda palyaço olarak çalışmıştır.

Resimler

Bekar Yaşam Kılavuzu - How to Be Single izle

Bekar Yaşam Kılavuzu - How to Be Single izle

Fragman İzle



Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: bein box office, how to be single izle, digiturk 2017 izle, how to be single konusu, bekar yaşam kılavuzu izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.