TIKLA ARA

Ay Macerası - Capture the Flag

Eğlenceli bir milyarder Ay'a yılar önce dikilen Amerikan bayrağını yıkmak ve Ay da bulunan zengin mineralleri kullanmak için Ay'a gitmeye karar verir.


Ay Macerası - Capture the Flag filmini Salon 1 kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Ay Macerası - Capture the Flag

Ay Macerası - Capture the Flag izle

İlk Gösterim tarihi: Ay Macerası - Capture the Flag filmini 24.5.2016 tarihinde Digiturk Salon 1 kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Ay Macerası - Capture the Flag

2015 - İspanya Animasyon, Komedi, Macera Ay Macerası - Capture the Flag filmin yönetmenliğini Enrique Gato yaptığı. Oyuncuların Michelle Jenner, Oriol Tarragó, José Carlos Garcia, Patxi Amézcua, Jordi Gasull, Neil Landau, Javier López Barreira'ten oluşmaktadır.

Mike Goldwing 12 yaşında cesur ve babasıyla dedesi astronot olan bir aileden geliyor.Çılgın bir milyarder Ay'a dikilen Amerikan bayrağını yıkmak ve Ay da bulunan zengin mineralleri çalmak için Ay'a gitmeye karar verir.Mike Goldwing 12 yaşında cesur ve babasıyla dedesi astronot olan bir aileden geliyor.Çılgın bir milyarder Ay'a dikilen Amerikan bayrağını yıkmak ve Ay da bulunan zengin mineralleri çalmak için Ay'a gitmeye karar verir.Mike'ta en iyi arkadaşları Amy ve Marty ile birlikte buna bir son vermeye çalışıcaktır.

Michelle Jenner Husson
, İspanyol oyuncu ve seslendirme sanatçısı.Jenner 1986'da Barcelona'da doğdu. Fransız annesi Martine Husson aktris ve dansçı, İngiliz kökenli İspanyol babası Miguel Angel Jenner ise aktördür. Henüz 2 yaşında reklamlarda boy göstermeye başlayan Jenner, küçük yaşlardan itibaren seslendirme dünyasına girdi. İlk dört Harry Potter filminde Hermione Granger'ı ve Hayat Güzeldir filminde küçük Giosue'yi seslendirdi.

Seann William Scott
, aktör. Ününü American Pie Amerikan Pastası filminde kazanmıştır. Ünlü Steve Stifler kişiliğini çıkaran baş aktördür.

Justin Long
2 Haziran 1978,Connecticut Doğumlu Aktör.Takma İsmi 'The Mac Guy' Olarak Bilinir.3 Kardeşiyle Beraber Fairfield Adlı,Küçük Bir Connecticut Kasabasında Büyümüştür.Film Sektörüyle Daha Çok Mezun Olduktan Sonra Uğraşmaya Başlamıştır.İlk Büyük Çıkışı 'Jeepers Creepers' Adlı Korku-Gerilim Filmiyle Olmuştur(2001).Justin Long'u Son Yıllarda Die Hard,He Is Not Just Into That You,Herbie Ve Accepted Gibi Filmlerle Tanırız.

Dwayne Douglas Johnson
, Amerikalı sinema oyuncusu, eski Amerikan futbolcusu ve güreşçi.
1991 yılında Miami Üniversitesi'yle NCAA ulusal şampiyonluğunu kazandı. 1995'te okuldan mezun oldu. NFL takımları tarafından seçilmeyince Kanada Futbol Ligi'nde Calgary Stampeders ile sözleşme imzaladı ancak iki ay sonra takımdan kesildi. Johnson, dedesi Peter Maivia ve babası Rocky Johnson gibi profesyonel bir güreşçi olmaya karar vermişti ve 1996, 2004 arası Dünya Güreş Federasyonu ( WWF ) olarak bilinen Federasyonda (WWE)'de bir güreşçi olarak ün kazandı

Jessica Claire Biel
(d. 3 Mart, 1982), ABD'li oyuncu ve eski model. Tanınmasını sağlayan rol 7th Heaven tv dizisindeki Mary Camden ile oldu.Ekim 2012 de şarkıcı, söz yazarı, dansçı ve aktör Justin Timberlake ile evlenmiştir.

Leonard Gary Oldman
(21 Mart 1958 New Cross, Londra, İngiltere) Emmy adaylığı olan ve BAFTA ödülü sahibi İngiliz aktör ve yönetmen. Kardeşi Laila Morseda bir oyuncudur.Lesley Manville (1988 - 1990),Uma Thurman (1990 -1992) Donya Fiorentino (1997-2001) ile evlenmiştir

Resimler

Ay Macerası - Capture the Flag izle

Ay Macerası - Capture the Flag izle

Fragman İzle



Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: bein box office 1, capture the flag izle, digiturk 2017 izle, capture the flag konusu, ay macerası izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.